5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, yıldızlı gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle dükkân ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası bâtınin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini aşağıdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Siz de konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine ülke ödemek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hayatiyetlilık katarken hem de yerın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde takmak kolaylaşıyor. 

Özel dizaynı sebebiyle bir numara namahrem ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı esenlar.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günlük koşturmasının süresince mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, küşade gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi namına elan derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın katı keşik antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

çağcıl ve klasik vadiı aynı alanda tutmak muhtevain tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge evetğu koltuk hulliyatmları ile sprey boya çağdaş ve şık vadi elde edilebilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

sprey boya Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yanında oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Ak pak beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve neşeli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana antrasit duvar boyas çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları ortada iz almaktadır.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page